OM GIGI AGENCY

ABOUT

KREATIVITET

KREATIVITET

Vi älskar bra storys. Och bra storys har alltid ett välskrivet manus som man kan luta sig mot. Tänk er filmen ”Nyckeln till frihet” utan ett manus, det skulle förmodligen fortfarande vara en högkvalitativ film, men inte 9.3 på IMDB.

 

Vi tror att alla bra kampanjer kommer från en bra story genom långsiktiga mål, och självklart ett genomarbetat manus. Och nyckeln till detta är – KREATIVITET.

 

Du vill bygga ett imperium. Ett imperium som revolutionerar världen. I den här världen kan pingviner flyga och alla hittar dina idéer via Google och TikTok. Tillsammans hittar vi en kreativ lösning och gör världen redo för ditt imperium. Vi ger dina idéer både vingar och luft.

UPPLEVELSE

Allt börjar med en upplevelse och vi brinner för att skapa ”tappa-hakan-upplevelser”.
Som, i sin tur, främjar tillväxt, ger liv åt fantastiska nya produkter/tjänster och hjälper dig till de bästa förutsättningarna för att sätta din verksamhet på kartan.

Nya och värdefulla idéer, magiska events, bilder och text som säljer och skapar känslor – vi vet hur. Fråga oss!

UPPLEVELSE

HYBRID MELLAN KREATIVITET OCH UPPLEVELSE

Med flera års erfarenhet och kreativa färdigheter kan vi skapa nästan allt du drömt om. Grunden till detta ligger i förberedelsen och manuset. Det är därför vi alltid vill vara din samarbetspartner i ett tidigt skede av kampanjen. Vi har kunnandet om vad som faktiskt är möjligt att skapa och i vilken form som passar bäst och vart.