BIGDAY

SAVE THE DATe 17.07.21

2021.02.01

LOCATION VAASA FINLAND

Bigday är ett underhållningsevenemang som fokuserar på att skapa upplevelser inom fest, underhållning och nattklubbar. De går hand i hand med sponsorer och nattklubbarna för att hitta en unik lösning som inte bara gynnar och aktiverar gäster utan också lokala nattklubbar och företag. Tillsammans med kända sponsorer, fantastiska artister och en ordentlig marknadsföringsplan investerar de i både övergripande och efterarbete mot en lyckad och oförglömlig kväll.

De har visat sin entusiasm i det skandinaviska nattlivet och vi är säkra på att de har mer att visa. De arbetar för närvarande på 2021s kommande turné med flera kända artister och DJs över skandinavien. GIGI Agency kommer att vara en del av deras resa med bidragande material inom design, animationer och hemsidor.

Målet är enkelt; att hitta ett långvarig relation mellan båda parterna. Den största uppgiften är att skilja sig från marknaden och skapa en unik och modern tonhöjd för kunderna. Idén är att bygga en stark varumärkesmedvetenhet och initiera en varumärkesidentitet till företaget. Vi har skapat en profil som är långvarig, flexibel och justerbar för kommande evenemang. En del av de kommersiella produkterna har också gett ett samarbete inom försäljnings- och marknadsföringsområden. Syftet var att hjälpa dem att visualisera sina idéer och visioner i försäljningspresentationer och annat material som hjälper dem att expandera och producera mer.

Genom att följa riktlinjerna kan vi skapa en enkel och effektiv presentation för kommande evenemang. Vi ser fram emot att krydda saker ännu mer för 2022. Håll koll på våra sociala medier.

BIG YELLOW

BIG ORANGE

BIG BLUE

ALT BLUE

Creditentials

Creative Director

Aras Parashpar (Gigi Agency)

Art Director

Aras Parashpar (Gigi Agency)

Hemsida

www.bigdayfestival.fi (Gigi Agency)

Dela denna sida:

Share on facebook
Share on linkedin
Share on pinterest
Share on email
Share on whatsapp